imorgon

minMåste bara skriva en sak, imorgon har jag & Kristoffer vart tillsamans i 5 månader!

Jag älskar dej Kristoffer Askstrand<3

bad day

Idag har det verkligen inte vart min dag! Först imorse kom jag upp en halvtimma försent, så jag fick jättebråttom med att göra mej iordning. Sen fick jag springa till bussen, och det var precis så jag hann med!
Jag sjkulle ju till Nobel för jag skulle vara hårmodell åt Carro, men mitt hår var för uppklippt. Så det blir inget med det, så kusinen får vara istället. Kul för henne tycker jag, dom har ju så fint hår mina kusseliner<3 Men iallafall jag skulle ju på jobbintervju klockan 3. Eftersom jag inte visste vart det var så gick jag dit lite tidigare, så ringde jag och skämde ut mej till en av cheferna. Men när jag kom dit iallafall, då var han som jag skulle prata med inte där!

Ärligt asså, kunde dagen ha blivit sämre? Jag hade planerat allting så jättebra & var på jättebra humör. Men det är så typiskt att det händer mej!

Menmen skitsamma, nu blir det film & mys med älsklingen. Finns inget bättre<3

image22

jobbintervju

Ska snart dra iväg på jobbintervju och jag är hur nervös som helst! Vet inte vad jag ska säga eller vad dom kommer fråga, vet ingenting! Men det är väl bara att vara glad, visa intresse och hoppas på det bästa!


Bra länk


 

Blogglista.se

rosa pumps

Var inne och tittade på Lindas lya när jag såg att hon var med och tävlade om ett par rosa pums. Och när jag såg bilden på dom var det verkligen kärlek vid första ögonkastet! Alla som känner mej vet ju att rosa är verkligen min färg! Kan inte gå ut om jag inte har något rosa på mej, kanske lite sjukt men så är det!
Så vill verkligen ha dom här!
image112
Det är mariavuitton.blogg.se som har hand om tävling.
Om du inte vill vara mec och tävla, kika iallfall in i hennes blogg. RIKTIGT INTRESSANT BLOGG!

vara två


Det är bra mycket trevligare att vara två.
Nalle Puh


morgonen

Jag förstår inte hur jag kan vara så himla trött hela dagarna. Det är helt sjukt! Jag är trött verkligen hela tiden, vill bara lägga mej ner och sova. Iochförsig kanskedet beror på att jag somnar sent och går upp tidigt. Men grejen är den att jag är inte trött precis när jag ska sova?! Väldigt konstigt tycker jag.

Har jättetråkigt just nu, för Kristoffer är i Arvika och jobbar och jag ska inte vara på KMTI förens om en timma.. Så jag vet inte vad jag ska göra. Men det blir vel att jag bara sitter här kan jag tänka mej. Fast bussen går ju om en halvtimma, så egentligen ska jag bara vara självi en halvtimma till.


Får se hur det går på KMTI idag, för sist gjorde det jätteont i knät. Fast det berodde nog på att jag inte hade tränat på ett tag. Men jag hoppas iallafall att det bara blir bättre och bättre nu. Vill ju vara med på cupen!


Dagens låt



Mr Big - To be with you

bra namn?


Får ju min kattunge om en månad, eller ja för att vara helt exakt igår var det en månad kvar. Så det är mindre än en månad kvar idag! Längtar jättejättemycket! Men har inte kommit på nåt bra namn än? Var inne och tittade på www.vovve.net men det blir ju bara svårare då! Vet inte vilket av alla namnen jag ska ta..

Nån som har ett bra tips?
Vill inte att det ska vara typ Misse eller något vanligt kattnamn. Det ska vara något fint & ovanligt!

Dagens Video



Zlatan Ibrahimoviz, vilken kung!


mejl

Satt och kollade igenom mina mejl på hotmailen förut och blev jätteglad när jag fick se vad jag hade fått ifrån! Det första var ett svar på en jobbansökan jag skicka igår kväll. Så jag ska på Intervju på Torsdag klockan 15.00 - det får jag verkligen inte glömma - Behöver verkligen ett jobb!
Och det andra var från Sweone. Jag och Malin har ju dom som typ "fadderfretag" i ÖFA:n på skolan, så vi skrev mejl och frågade om dom hade lust att hjälpa oss med lite produkter som vi kan ha på mässan i Mars. Och otroligt nog så svarade dom JA! Verkligen jätteschysst av dom tycker jag.



Sen har jag faktiskt målat naglarna idag ochså, för det behövdes kan jag lova! Blev en fransk manikyr den här gången, hade ju knallrosa sist!
image108

  

Övningskört

Var ute och Övningskörde förut och det gick jättebra idag faktiskt! Körde hela vägen ut till ÖB och sen tillbaka.
Var riktigt stolt över mig själv med allting, förutom körringstoppet när jag kom vid Zakristal och skulle köra tillbaka mot Gruvlyckan. Men det är sånt som händer, så det var bara att starta om och börja köra igen!

Tänkte prova mig på ett slutprov hemma hos Kristoffer sen på Körskoleprogrammet. Fick ju 46 rätt förra gången, och då hade jag inte läst någonting. Och nu har jag ju gjort alla andra prov & har godkänt på dom!
image107


Sjuka människor

Satt och läste på Aftonbladet när jag hittade den här sidan. VILKA SJUKA MÄNNISKOR DET FINNS! Jag kan inte förstå hur man kan göra något sånt där? Och andledningen ?hon var så jävla irriterande?, shit alltså vilka idioter!

"Båda kvinnorna verkade besatta av att bevisa sin kärlek för varandra," sa en av kvinnornas advokater under rättegången. Snälla nån, vaddå besatta av att visa sin kärlek för varandra? Jag har hört talesättet "Jag skule kunna dö för dig", men aldrig "jag skulle kunna döda för dig." Varför döda en annan människa för att visa sin pojk/flickvän att man älskar den?
Och en av kvinnorna var medlem i en vampyr-subkultur som intresserar sig för våld och att dricka blod - seriöst alltså, varfr dricker man andras blod? SHIT va äckligt & snuskigt!


Vad är det som händer med människorna?
Det blir bara värre och värre & människorna blir bara sjukare och sjukare. Det finns ju verkligen folk till allt, och då är det faktiskt allt ochså! Jag vet inte hur många ord det finns som slutar med fil. Neckrofil, pedofil, dendrofil o.s.v. Och detfinns alla slags möjliga fobier nu för tiden. Det blir mer och mer våld bland ungdomar, människor bara försvinner. Allting håller på att balla ur!

Undrar vad det beror på?

kan ha en chans

Satt och tittade efter jobb på internet förut, och hittade faktiskt endel som jag kan ha nån chans på. Det var väl inte världens bästa jobb, men bättre än inget + att det var rätt bra betalt.
Så älsklingen ska hjälpa mig med det sen när vi är hemma hos honom.
Har inte träffat han på hela dagen, så det ska bli skönt att han kommer hit snart!

Magi

* . Kärlek är det närmaste vi kan komma magi . *

Love



Dagens låt



Ken Ring - Kelian (remix)



gamla bilder

Gick jättebra på KMTI i förut. När jag kom dit så gjorde vi iordning ett träningsschema till mig som ska hjälpa till att bygga upp musklerna runt knät. När vi hade gjort det så körde jag ett pass med det schemat.
Var jobbigare en vad jag trodde att det skulle va! Men en sak som inte var bra, det var att nu känns det ännu mer i knät. Har gjort ont till och från hela dagen nu, så det känns ju inte bra..
Men det beror säkert på att jag inte tränat på länge, eller a får hoppas på att det är så iallfall!



Hittade massa gamla bilder från i somras på laget.

Jag, jossa & Catte på träningslägret på skutberget
image100


Grillning på lägret.
(
Jag i eminem tröjan, sen vet jag inte vem som är vem)
image103


Mys med laget på lägret

image104


Seriesegrare i Div.5 2005

image101


Seriesegrare i Div.5 2006
image102



Träna

Nu ska ag dra ner till KMTI och träna. Ska vara där klockan 1 så det blir lite körigt, eftersom att bussen går tjugo i. Så nu får jag lägga på ett kol & skynda mig.

Herra!

helgen

Helgen har vart helt okej faktiskt.
Malin fyllde ju 18 i fredags, så det blev att dra till Arena. Var roligt faktiskt! Sen drog jag hem till min älskling och kröp ner brevid han & somnade lugnt och skönt till att ligga på hans bröst & höra hans hjärtslag.
Lördagen blev det ochså festande, men jag tog det lugnt med drickandet. Var helt slut i hela kroppen..
Igår låg vi bara i soffan heela dagen & slappade och såg på film, det var riktigt härligt!

Ska försöka  fixa till bloggen nu, den är så tråkig tycker jag + att jag har ju en ny header jag vill använda. Men den är ju i fel format så jag måste fixa till det innan.
Får se hur det går!

inte långt ifrån

Är helt slut nu! Har gått på stan med Carro en liten stund, och det blåser ju inte nådigt heller! Trodde att jag skulle blåsa bort ett tag faktiskt. jag sa det till älskling "antingen blir jag överkörd eller så blåser jag bort" Men han skrattade bara åt mig. Okej, det hände ju inte, men det var inte långt ifrån kan jag lova!
image92

Menmen är hemma nu iallfall och väntar på att Syrran ska bli klar i badrummet så jag kan gå in och dusha och börja göra mig iordning lite smått. Ska ju till Malin sen. Har längtat efter det här jättelänge!

det är du värd

♥ 
Jag vill ge dig alla stjärnor på himlen,
Inte för att dom kan glittra som dina ögon,
utan för att du är värd allt fint som Gud skapat.

God must have spent a little more time on you

min

Sommaren 2007

Sitter på ÖFALektion nu, och har ingen aning om vad jag ska göra.. Är helt borta i huvudet!
Kan bara tänka på en sak - va roligt vi ska ha imorgon!

Ska fira min pärla imorgon och det ska bli så roligt! Man ska aldrig planera en kväll, men  en sak har vi iallafall, och det är att vi ska sjunga sing-star! Det är ju lixom ett måste när man festar.


Malin,  är min absolut bästa kompis
Även fast vi har bråkat en hel del så blir vi alltid vänner efteråt, och det är så härligt. För jag älskar henne så mycket och vet inte vad jag skulle göra om jag inte hade henne. Hon får mig alltid att le och vara glad, som Malin alltid säger "Le och skratta". Och då kan man bara inte låta bli at skratta.
Sommaren 2007 var den absolut bästa i hela mitt liv, har aldrig haft så roligt som jag hade då!
Och det var just den här söta tjejen Malin Löfkvist som lyste upp alla min regniga dagar.
image91

Jag fattar inte hur vi hann med allting vi gjorde under sommarlovets 2 månader, vi var verkligen överallt. och vi hittade alltid på något nytt varje dag, eller ja på sätt och vis.. Vi gjorde väl samma sak varje dag, fast med olika personer på olika ställen - men vi var alltid tillsamans!

image90

innan Kolsnäs <3


Min pärla

Imorgon fyller min pärla 18 år!

image89


krångligt

Sitter och för över alla grejer från min förra mobil till min nya, och samtidigt fixat mammas grejer. eftersom hon ska ha min gammla, så det blev riktigt krångligt. MEN tur att jag är så teknisk och löste det då ;)

Blev fädig nu, så ska kolla om min sötnos har spelat klart på andra datorn så vi kan åka.

Truth

If you never know truth then you never know love

image85

otroligt fjantigt

Var inne och läste på en annan blogg, (som säkert dom flesta känner till)
och såg hennes inlägg "10 bra saker med att sova själv". Hennes lista var såhär:

1. Man kan bre ut sig hur mycket som helst.
2. Man får lov att ta allt täcke utan tjafs, eller att personen brevid smådrar försiktigt täcket åt sitt håll. Som man tillslut vaknar av!
3. Man kan få sova i fula utslitna plagg, men som är såå sköna.
4. Man får läsa hur länge man vill innan man somnar.
5. Man får vakna upp med en hemsk andedräkt utan att springa ut till badrummet det första man gör och klunka i sig listerin
6. Man slipper oroa sig om vad man säger i sömnen, oftast babblar jag på om något pinsamt. Sådant som jag inte vågar säga till personen... Så jag vet aldrig om han vaknar upp glad eller väldigt arg..
7. Man slipper oroa sig om man snarkar.
8. Man får ligga på sitt cp-sov-sätt eller i en skön fosterställning. Jag gör alltid ett försök till att somna snyggt, hur det nu går till.
9. Man kan springa upp och dricka vatten utan att väcka.
10. Man slipper raka benen.


Och alla dom här punkterna är så otroligt fjantiga tycker jag!
Jag menar sover man brevid nån som står en nära så skiter den personen i
om man brer ut sig.
Och jag vet att Kristoffer aldrig skulle kommentera vilka kläder jag hade på mig,
vi ska ju sova vem bryr sig!
Sen är det bara roligt om den man sover brevid pratar i sömnen, det tycker nog alla!
Spela roll om man snarkar?! Är det en bra vän eller pojkvän bryr den sig inte.
Finns det verkligen konstiga sätt att sova på? Huvudsaken är väl att man ligger skönt!
Det där med att raka benen kanske stämmer lite granna, men jag tycker att det är hemskt oavsett om jag sover ensam eller brevid någon - MEN vad gör det om 100 år?

blev min

Den perfekta killen
Han som visar och säger vad han känner.
Han som säger varje kväll innan vi somnar "godnatt älskling, jag älskar dig" .
Han som tål ett nej utan en sur min.
Han som vill visa upp dig för värden när du bara har mjukisbyxor och en skön tröja på dig.
Han som ringer upp dig när du blivit sur och lagt på luren.
Han som lever för dina kyssar, och som håller vad han lovar.
Han som kan skriva Ditt namn på msn utan att bry sig
om han förlorar 15 andra tjejer som vill ha honom.
Han som vänder sig mot sina vänner och säger "hon är min"
Han blev min den 1 / 9 - 07.


Dagens låt



Ken Ring
2000-talet (live)


Ny design

Sitter och funderar på hur jag ska göra min nya design. Har ju en ny header so jag ska använda, men måste bara göra om den till JPG-format. Blev jättejätte-nöjd med den! Jag och älsklingen gjorde en tillsamans i photoshop som jag skulle använda, men ändrade mig. Det var svart bakgrund på den och vill ha en vit tror jag.

Så nu har jag en svart och en vit. Får se vilken det blir tillslut!
Måste vänta tils min lilla sötnos har jobbat klart så han kan hjälpa mig lite granna. Har så himla dåligt tålamod så jag ger bara upp om det inte blir som jag vill, så det är lika bra att vänta.

att vara stark

Styrka handlar inte om att aldrig falla, att aldrig visa sig svag.
Styrka är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.
Att falla hårt till botten, att slå sig ordentligt, men att alltid resa sig igen det är styrka!
Styrka handlar om att ibland kunna svälja sin stolthet, att kunna visa sig svag, men ändå inte ta skit från någon.
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro och självuppfattning är som svagast,
att man kan se ljuset i mörkret och att orka kämpa för att nå dit.
Styrka är att ta motgång efter motgång, men fortfarande orka gå upp varje morgon och
klara sig igenom dagen med ett leende på läpparna, even fast allting känns tungt.



Styrka kommer inte från att vinna.
Din kamp utvecklar din styrka när du går igenom svårigheter, och när du beslutar dig för att att inte inte ge upp
- du visar du styrka!

image83

ingen träning!

Ska snart dra till skolan. Har gympa men får ju inte vara med..
Var på KMTI igår och kollade knät, fick reda på att jag inte får anstränga knät på 6 veckor. Så ingen gympa och ingen fotboll. Gympan gör det ju inte om jag missar, men fotbollen var riktigt tråkigt. Eftersom vi har cup snart.

Menmen, ska dit igen på fredag och göra ett personligt träningsschema så jag stärker knät. Och om det går bra med den träningen kanske jag hinner vara med på cupen endå. Så det är bara att hålla tummarna!


En ängel


Att älska någon som du,
att få hålla om någon som du, att få kyssa dina läppar,
att få smeka ditt hår, att få ligga i din varma, trygga famn!!
Att få lägga mig intill dig och känna mig älskad och värd,
att få vakna upp med dig varje morgon - är en gåva!!
Du är den enda för mig och
jag älskar dig mer och mer för varje dag som kommer och går!
Du är en ängel sänd från ovan utan vingar.


Dagens låt



Lifehouse - you and me


image78

hänt förut

Ska snart käka mat & sen åka iväg till sjukhuset. Mitt knä pajjade på träningen i torsdags.. Så jag & pappa ska åka upp dit snart så ska dom rönka och se om det är ledbandet igen. Men när vi pratatade med dom i telefonen trodde dom att det var ledbandet som gått ur le, eftersom det har hänt förut är det stor risk att det händer igen.
menmen, bara att vänta och se..

Dagens låt




2pac - Dear mama


Keep the faith



Keep yo' head up and try to keep the faith and pray for better days.
Tupac Amaru Shakur 1971-1996

image77

vem tar första steget?

Att ta första steget är ofta väldigt svårt!
Beror det på att man inte tror att man ska få höra det man vill?
Eller beror det på att man vill att den andra personen ska göra det?

I vilket fall så beror det iallafall på rädsla.
Så det blir en kamp mellan hjärta och hjärna. Där känslorna sitter i hjärtat och rädslan i hjärnan, och oftast tar rädslan över helt och hjärnan vinner den kampen. Och då trycks man ner och blir ännu mer rädd än vad man var från början.

Men hur tar man första steget då? Och vad är egentligen fösta steget?
Det allra första steget man tar är att svälja sin stolthet och våga göra tankarna man har till verkligenhet. Så det första steget ligger hos en själv!
Du sparkar över bollen åt den andra parten, sen vad de gör med bollen kan inte du bestäma. Om den ska trampa sönder den eller spelar tillbaka den till dig återstår att se.



Alla vet ju också att vi tjejer överanalyserar för mycket, vi ägnar alldeles för mycket tankar åt alla små detaljer, som egentligen är helt oviktiga!

dålig förlorare?

Är man en dålig förlorare för att man är en van vinnare?
Eller är det för att man aldrig vinner utan man förlorar jämt?



Om man alltid vinner och alltid är bäst på allting man gör då är man ju en van vinnare och att förlorara finns inte i huvudet på en. Men om det sen kommer någon som är bättre på någonting  som man själv trodde att man var bäst på, då blir man ju sur. - Då blir man kallad Dålig förlorare!


Men om man alltid förlorar och aldrig vinner på någonting och man alltid får höra "Jag vann!", då är det klart man blir sur. Då blir man ochså kallad Dålig förlorare!


en sann krigare

En sann krigare krigar inte mot de som står framför
utan för dom som står bakom!


hand

Dagens låt + video



 
Terence Jay - One Blood

underbaraste tiden?

Igår satt jag och tittade på Grey´s anatomy och hela programmet började med att hon Grey pratade om ansvar. Och samma sak satt jag och Kristoffer och pratade om förut när vi åkte från Grums. Att när man var liten fanns det så mycket saker som ens föräldrar gjorde som man egentligen inte ätnkte på, men som hörde tills deras vardag. Som t.ex att handla mat m.m till hela familjen, jobba varje dag, betala hyra och telefonräkningar och massa andra saker som man aldrig la märke till själv. Men nu när man har blivit lite äldre så hänger man med mer i det där och förstår att livet inte bara handlar om att ha kul, det är så mycket annats man ska göra ochså. Inte bara för ens egen skull, utan för andras ochså.

Och jag vet att när alla tjejer var små så ville man vara vuxen, och vara en liten "mamma". Man hade dockor som man lekte var ens barn, man hade låtsas kök som man gjorde mat i, man ville hjälpa mamma att städa, diska och laga mat.

Men när man blev lite äldre så var det inte lika kul längre, då ville man inte hjälpa till med nånting, då kom alltid vännerna och utelivet i första hand. Och det tycker jag är naturligt, för det hör ju till ungdomen!
Och det är viktigt tycker jag att man tar vara på ungdomen och lever livet. Fast då menar jag ju inte bara att skita i allting och bara bry sig om sig själv, utan att man verkligen har kul!


Jag tycker att det är så otroligt fjantigt när man är 17-18 år, men försöker att vara så himla mycket äldre!
Varför inte ta vara på den tiden när man (oftast) fortfarande bor hemma hos mamma och pappa och får perngar av dom när det behövs, inte behöver betala några hyror, köpa egen mat, städa hela lägenheten, diska, tvätta & allt det där!
Det måste väl egentligen vara den bästa & underbaraste tiden man har!?
Det är säkert jätteroligt i bölrjan när man har egen lägenhet, men man tröttnar nog ganska fort på det där?!

det enda roliga

Kom precis hem och är hyur trött som helst, vill bara lägga mig och sova i flera dygn känns det som! Har vart med älsklingen och delat ut lappar om hans jobb. Vi åkte runt i hela grums! och inte nog med det så åkte vi runt ett kvarter 2 varv! Haha, jag tyckte att jag kände igen mig så sa jag det, och han bara "Är du säker?!" haha, jaa det är jag svarade jag och skrattade, och Ja visst hade jag rätt! Men det var nog det enda roliga i hela grums..

Märkeskläder till barn?

Satt och tittade på I huvudet på Gynning förut. Och jag måste bara lägga till att jag tycker att hon är en sån skön person! För hon skiter i vad andra tycker & kör sitt eget race och det är så otroligt häftigt av henne tycker jag!

Men det var inte det jag tänkte skriva om, utan det var om en viss grej som var med i programmet. Ni som såg programmet kan ju inte ha missat när hon var inne och skulle handla käder till lilla Sigge. Alltså barnkläder som kostar hälften va mitt studiebidrag, vad är det nödvändigt för!? Jag minns inte riktigt men har för mig att en mössa kostade 700:- ochså var det nånting annat som kostade 500:- - helt sjukt tycker jag!

Varför ska man ha märkeskäder till små barn?
Det är ju inte direkt så att en unge på 2 år grinar för att han inte får ett par skor för över 1000-lappen eller en Burberry jacka, det skiter ju han/hon helt fullständigt i. Det är ju föräldrarna som vill gå runt och visa upp att dom har pengar! Och enligt mig är det fel att visa upp det genom att sätta massa märkeskläder på en liten unge!.

För jag menar stor idé att köpa en massa dyra kläder till en unge som kan använda dom i högst 1 år, och under det året lär ungen knappast hålla kläderna rena och fina! Så varför inte köpa lite billigare och mycket bekvämare kläder åt en liten unge som ska kunna röra sig fritt och kunna leka som alla andra små barn?

Lite frågor

Namn: Linda Engström
Piercingar: Tungan.
Tatueringar:  En, (Linda skrivet på armen)
Längd: ca 169 cm
Skostorlek: 35/36
Hårfärg: Svart/brunt med lite ljusare underhår.
Fräknar:  nej
Motto: vad gör det om hundra år?!
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland.
Tycker du att du är attraktiv? tänder inte på tjejer
Dricker du? ibland
Använder du droger? Nej!
Vilket schampo använder du? olika
Vilken parfym använder du? Lacoste - Touch of pink
Vad är du rädd för? vet inte riktigt
Gillar du att tvätta?  nej.
Gillar du berg och dalbana? Ja!

bakgrund

Senaste?
Filmen du hyrde? Cube 2
Filmen du köpte? tror inte jag köpt någon film nån gång!
Låten du hörde:  Nightcore - Find my way to you.
Låten du hade på hjärnan? Nightcore - Find my way to you
Låten du laddade ner? jag vet inte
Personen du ringde? Kristoffer
Personen som ringde dig? Kristoffer
TV-program du såg? The shield
Person du tänkte på? vet inte..


För eller emot?
Långdistansförhållanden?
beror på
Utnyttja någon? emot
Självmord?  emot
Ungdomar som röker? upp till var och en.
Använda droger? upp till var och en.
Köra onyktert? emot
Förhållanden? för


Favorit?

Mat: olika
Låt: One republic & Timberland - Apologize.
Sak att göra: pussas & kramas :)
Sport: är nog fotboll
Dryck: Energydricka!
Kläder: älskar fina underkläder!
Film: step up, green street hooligans & get rich or die trying.
Bil: vet inte riktigt.
Serie: Csi, Desperate Housewifes, Sex and the City

image74 


Har du någonsin?

Gråtit över en pojke? ja
Gråtit över en flicka? ja, en kompis!
Ljugit för någon? ja
Varit i slagsmål? nja.
Blivit arresterad? ja
Träffat någon från internet IRL? ja

Antal?

Gånger du vart kär? 3 gånger - kär påriktigt!
Gånger ditt hjärta brustit? 2.
Hjärtan brustet på grund av dig? det vet inte jag.
Tjejer du kysst? 4, haha!
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? vet inte, några st.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? mååånga
Ärr du har på kroppen? 2

image23


Ska?
bli skoj?
Jag fyller ju år snart, så det blir kul!
Spara till? kan inte spara
Vänta på? att det blir min tur att spela tv-spel

Pålägg som gäller:  ost eller marmelad
Dagens dryck: Cola.


Senaste?

Boken du läste? pojken som överlevde
Personen du fick e-mail av? Nattstad
Personen du fick brev av? tandläkaren.
Personen du fick sms av? Kristoffer
Gången hela din familj åt middag tillsammans? i dag.
Saken du köpte? Mars

Vad har du gjort idag? Skolan.
Var det kul? Ja
Brukar du svära mycket?  kan nog stämma.
När stiger du upp på morgonen? olika
Gillar du att slåss?  nej
Vad har du på dig? strumpor, trosor, mjukisbyxor, bh & Linne
Vad ska du göra ikväll? se på film.
Är du seriös? Ibland!
Var har du ont? ingenstans
Använder du hårspray? ja.
Kan du stå på händer? nej
Håkan Hellström eller The Ark? Ingen!!!
Bright Eyes eller Lars Winnerbäck? ingen!!!
Salt eller socker? socker
Gillar du ketchup? japp, till vissa saker!
Är du glad nu? ja :)
Var du glad igår? ja :)
Känner du någon som jobbar på sjukhus? ja
Vad dansar du till? musik
Stockholm är... ? sveriges huduvstad
Göteborg är...? mysigt.
Kan du sjunga? jag kan, men låter nog inte så bra!
Mer värt än guld? vänner, pojkvän & famlij!
Spaghetti eller makaroner? makaroner med maaassa margarin
Land du vill besöka? Usa!


drömjobb?

Ända sen jag såg Sex and the City första gången har jag alltid velat jobba som en som skriver en liten spalt i en tidning varje dag, precis som min favorittjej i serien Carrie Bradshaw!
Hon har alltid varit den som jag tyckt om mest i serien inte bara för att hon är så mysigt & bra, utan ochså för att det är hon jag känner igen mig själv i bland dom 4 tjejerna.
En otroligt glad, sprallig & positiv tjej med massa tankar i huvudet hela tiden.

image73

Någon som har nåt bra tips om ett sånt jobb?




Och vem av de 4 Sex and the City tjejerna är du mest lik?

image74

Samantha Jones
Carrie Bradshaw
Charlotte York
Miranda Hobbes
?

Älskar att skriva

Jag har alltid älskat att skriva!
Jag tror att det beror på att jag har så himla mycket som snurrar runt i mitt huvud hela dagarna, så därför är väl det här ett bra sätt att få ut allting på. Även fast jag inte publicerar allting jämt och även fast allting kanske inte är så jätte "djupa" saker så finns det ändå tanke bakom det.
Jag vet inte varför men jag har inte publicerat endel inlägg än, för det känns inte som att det är rätt dag att göra det den dagen om jag skriver det.

När jag var 8 år skrev jag faktiskt dikter, haha tro det eller ej! men det gjorde jag faktiskt.
jag har alltid haft mycket tankar och känslor inom mig som jag hellre har skrivit ner än att berätta för andra, för det har alltid känts enklare så.

När jag var 12-13 år började jag skriva dagbok. Och då var det inte bara "idag har jag gjort..." utan det var tanker, känslor och massa saker som jag bara var tvungen att få ur mig.
Och jag fortsatte faktiskt att skriva dagbok ända till början av förra året.

Så jag har alltid älskat att skriva och det gör jag fortfarande, och jag vet själv att jag är en duktig skrivare om jag verkligen vill. och jag har tänkt länge med att börja kriva en riktig blogg, inte bara om vad jag själv har gjort under dagen & blablabla. utan en blogg med riktig intressanta ämnen och med bra texter!

28 Februari

Nu är det helt bestämt, jag ska få en kattunge! Den 28:e februari ska jag hämta den, längtar så jättemycket!! Men har inte kommit på nåt bra namn en.. Fast jag vet ju föresten inte om det ären kille eller tjej, så lite svårt kanske.

Men får den nu iallafall!

kattunge 2 

kattunge 1

kattunge

(det är  inte min katt på bilderna)

Relationen till sitt ex.

Satt och läste på en annan blogg och såg att hon skrev om en väldigt intressant grej
 - relationen till sitt ex! -

Man brukar ju säga att man kan älska någon man hatat, men man ska aldrig hata någon man har älskat. Det är en ganska smart mening tydker jag. För even fast man hatar människan så försvinner ju inte minnena och dom känslorna man har för den. Det blir ju egentligen värre, för då tar man ut allting på sig själv istället.

Jag har aldrig sagt att jag hatar nåt av mina ex, för det har jag aldrig gjort. Visst när man var tillsamans med nån kille när man var 14-15 år var det vel inte samma sak som nu. Men man tyckte ju endå om dom!

Men jag tycker att man ska en bra relation till nån man har tyckt om som mer en vän. Men det kan vara väldigt svårt om man inte var vänner innan man blev tillsamans. Men var man vänner innan och sen blev tillsamans, då tycker jag att det ska vara självklart att man är vänner efter att man gjort slut ochså.
Man behöver ju inte umgås direkt efter att det har tagit slut, men man ska ju fortfarande prata med varandra tycker jag. För jag menar, varför skulle man inte göra det?

Jag och mitt förra ex har en väldigt bra relation nu, och det har vi haft sen vi gjorde slut. Even fast det var väldigt knasigt i slutet på vårat förhållande. Och det var vel jobbigt att se han med nån annan tjej i början, even fast jag träffade andra killar. men nu tycker jag bara att det är roligt att han har ny flickvän. Och jag tycker att han förtjänar nån som gör honom glad och lycklig. För jag vill vara glad för hans skull, för det vet jag att han är för min skull nu när jag har en ny pojkvän som jag mår bra med.
För jag & P var ju endå tillsamans i 2 år och har många minnen tillsamans (både bra och dåliga, men mest bra), och vi var vänner innan vi blev tillsamans, så varför förstöra en bra vänskap bara för att man inte är tillsamans?

På tiden

Sitter och tittar på Americas Funniest HomeVideos nu, haha så sjukt bra är det! men ska åka hem till min lilla sötnos snart, ska bara vänta på att mamma kommer så hon kan ta fram mitt 3 papper. Ska ju hämta min mobil imorgon som har vart på lagning sen innan jul. Är verkligen på tiden att jag får den nu!

Dagens låt

image66



Jah Cure - To your arms of love

Dagens låt.



Lupe fiasco - Superstar

Finns det fula barn?

Såg på text-tv att Nicole Richie och Christina Augilera födde samma natt på samma BB, hur coolt är inte det då? Två kändisar som föder på samma BB på samma gång.

Under samma natt på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles utökades Christina och Jordan Bratman's familj med sonen Max Liron Bratman, och Nicole & hennes pojkvän Joel Madden från Good Charlotte fick en dotter som ska heta Harlow Winter Kate Madden. Dom två små bebisarna mår bra och är helt friska, och Nicole lämnade sjukhuset idag med pojkvännen och famlijens nya lilla ögonsten.

image63 image64

Jag läste nånstans nån gång att vissa personer inte kan få fula barn p.g.a att bägge föräldrarna har så fina drag. Det stog ochså att Brad Pitt och Angelina Julie var ett sånt par.
Undrar om det verkligen stämmer?
Och finns det verkligen fula barn?

För det finns nog ingen förälder i hela värden som tycker att sitt egna barn är fult?!

Babyboy<3

You take me to places I never thought I see
Minute by minute you´re the world to me
I wish I could frame the look in your eyes.
The way that I feel for you inside
This is my moment, this is my perfect moment with you
And if tomorrow brings a lonely day
Here and now i know I haven't lived in vain
I'll cry my tears in the rain and if love never comes again
I can always say I've been to paradise skies in your eyes

min image27


When the treats are passing by we will be here you and I.
There's no other way, I wanna say you're my sunshine in the rain.
I know that he will hold me in his arms through all the night.
And he whispers to me, "I'll be here all your life"
I'll make your dreams come true, almost anything you want.
I will be the one to hold you when everything is hard
When there's nothing left to do I will find my way to you!
image23
image22

Familjen

image49


Mina underbara föräldrar!
Finns inga som er, jag älskar er!


image53 image52



image54

image55´image56
Min käääära sis<3
Så himla rolig, snäll, söt, mysig & knäpp men endå helt underbar!

Om luften under dina vingar skulle ta slut,
så erbjuder jag mina sista andetag!
För jag vet att du är värd det
och att du hade gjort samma sak för mej.





image57 image58
image59


söt!

Var bara tvungen att lägga upp en bild på den här gööörgulliga hunden!

image48

Hålla tummarna

Fick tillbaka mitt nationella prov i engelska igår och jag blev faktiskt förvånad, men endå stolt över mej själv när jag såg resultatet! Jag fick VG, med 68 rätt av 92 eller något. Det tycker jag var jättebra. Ska gå till Anki imorgon och frågade vad jag fick i slutbetyg i Engelska A. Bara att hålla tummarna för att jag klarar kursen!


Inatt kunde jag inte sova, vet inte vad det är med mej nu förtiden. Somnar alltid vid 4, 5 eller något. Men inatt somnade jag halv 6. Jag försöker verkligen att somna, men när jag ligger där och blundar så bara börjar jag tänka på massa saker som jag ska göra dagen efter och då kan jag inte somna.. Och det har varit såhär länge nu, börjar bli riktigt jobbigt för jag är ju inge pigg på dagarna om man säger så.

Men ikväll får det bli en tidig kväll! Ska försöka komma i säng vid 10 halv 11, för då kanske jag hinner somna innan 12.

Tema: Rosa

Har suttit framför datorn sen jag kom hem från skolan, och jag har endå inte gjort något speciellt förutom att kika runt lite. Har hittat en hel del roliga grejer faktiskt. Var inne och tittade på underkläder på Victoria Secret och hittade massa massa fina grejer som jag verkligen vill ha!

Jag är verkligen en "tros-o-man" om det finns något som heter det, haha! Men jag älskar att köpa trosor. Men det ska inte vara såna här vanliga som är enfärgade & tråkiga. Dom ska vara speciella & fina!

Här är några av alla som jag fastnade för:


image35

image36

image37 image38

image39

image40





Temat i år var ju Pink
Och vem älskar rosa mest i hela värden då, joo Linda!

Så på hemsidan hade dom ett ställe där det bara var Pink-prylar!


image41

image42 image43

image45

image46



VÄNNER!

Var inne och kikade på en annan blogg och såg att den personen hade en kategori där hon bara skrev om sina vänner. Det tycker jag var en väldigt bra grej! Så tänker ochså göra det, inte för att härma den andra personen.. Utan för att visa upp mina otroligt underbara vänner!
Men på nått sätt känns det som att folk ska skriva typ att man bara vill visa hur många vänner man har & blablabla men då tycker jag att man kan hålla sin åsikt för sig själv!

Jag vet att alla mina vänner vet vad dom betyder för mej och att jag tycker hemskt mycket om dom, men tycker bara att det var så fin grej att göra så.

vänta och hoppas

Har fortfarande inte hört något från han killen.. Men mormor sa att han hade bestämt sig för att ta in mej, bara att han inte orkade/hade tid att höra av sig till mej och berätta det..
Så det är vel bara att vänta då & hoppas på det bästa! För jag behöver ett jobb, så är det bara!


Skolan

Sitter hemma hos min Sötnos nu & väntar på att Malin ska ringa och säga att jag ska gå. Vi börjar egentligen 11:40 men vi är så hungriga av oss så vi ska käka innan vi börjar!
Idag är det första riktiga skoldagen då. Lovet gick så himla fort tycker jag.. Menmen det rä bara att bita ihop och vänta tills sportlovet då. För det är ju inte många dagar kvar, ..tror jag!

Victoria Secrete

Nån som vet när reprisen för Victoria Secrete är ?!
Tränade igår så jag missade det..

Nyårslöften

Egentligen är nyårslöften till för att brytas. För man säger ju ofta att man ska sluta/börja med saker som man gör regelbundet. Så allting handlar ju om att bryta en vana eller göra ett nytt mönster i vardagslivet. Så egentligen förstår jag inte varför man ens säger att man ska ha ett nyårslöfte..

Men i år bestämde jag mej för att ha ett enda nyårslöfte och det tänker jag inte bryta, och det är att ha 100% närvaro varje månad i skolan (ingen ogiltig frånvaro). Jag tänkte att eftersom jag bara har ett enda nyårslöfte så borde jag kunna klara det.
Får se hur det går!
Jag har alltid brytit mina nyårslöfte, fast då har det typ vart att "sluta bita på naglarna, inte käka godis".. Såna saker! Och sjävklart har jag inte klarat att hålla dom. Eller jo egentligen för jag biter ju inte på naglarna nu! Så det kan man säga att jag har klarat. Men det där med godis är egentligen helt onödigt att ens försöka att klara, för jag vet att hur mycket jag en försöker så klarar jag det inte. För jag verkligen älskar godis!



Nån som har några roliga/ovanliga nyårslöften?

massa tv idag

Har precis tittat på Dagispapporna, sjukt bra film det! TÄnkte kolla på det där "West end star" nu. Har aldrig sett det förut, men såg reklamen förut & hörde hon som sjöng "Time of my life". ÄLSKAR den låten!
Så det blir att se på det snart.

Satt och tittade på Extreme Homemakeover förut, va synd det är om människorna i det programmet. Satt och grät till det här avsnittet.. Men tur att det finns snälla människor som Ty och dom andra.


Nu blir det att se på tv.


hittat rätt

Jag vet att jag har sagt det här förut och jag menade det då med, men den här gången är det annorlunda.
Den här gången vet jag att jag har hittat rätt!

 image22

Det känns i hela kroppen - om jag tänker på dej blir jag varm, om jag mår dåligt finns du vid min sida, om jag skrattar skrattar du med mej, om jag vill prata lyssnar du och om jag bara vill ha nån som är där så finns du där! Det spelar ingen roll om du säger massa ord som får mej att må bättre eller om du bara håller om mej och håller i mina händer, du stöttar mej alltid lika mycket endå och ger mej alltid ett leende på läpparna.

Jag kommer ihåg första gången vi träffades, när Kjellsten hade bjudit  mej, catte, carro & Vickie på fest hemma hos dej utan att du visste om det. Så du blev jättechockad när vi kom dit. De kvällen pratade vi inte med varandra, men jag hade endå fått upp ett öga för dej.
Andra gången vi träffades var några dagar senare när jag & Matilda kom hem till dej. Sen drog jag, Matilda & Kjellsten till Arena en stund och sen tillbaka till dej. Då hade jag & Kjellsten Gin tävling (som jag vann!)
Jag minns att jag sov kvar hos dej  den natten, tillsamans med dej i Soffan. jag förstår inte hur vi fick plats, men vi sov där iallafall, haha!
Tredje gången var dagen efter en träning. När du kom & hämtade mej när jag hade dushat och sådär. Så åkte vi hem till Kjellsten, men jag ville ju dricka öl jag. Så du och jag åkte iväg i din bil och bara åkte & åkte & åkte.
Sammanlagt åkte vi 35 mil, haha så det kanske är därför det känns som att jag har känt dej myket längre, för vi fick endel sagt i bilen den kvällen. Sen var du så snäll så du hjälpte mej till dörren när jag skulle hem.

pusspusss


En sak jag aldrig glömmer är när du fyllde år. När du frågade om jag ville komma till Kjellsten och festa med er, så jag & Malin tog bussen till Kjellsten. När vi var där minns jag att du & jag typ satt ihop hela kvällen, vi satt hela tiden och prata med bara varandra. Och när vi åkte från Kjellsten hem till dej minns jag att jag satt i soffan hela tiden med Malin, ochså bara från ingenstans kom du fram och lutade dej över mej och kramade mej & gav mej massa massa pussar! Det var så mysigt! Jag minns att jag sov kvar hos dej den natten ochså, och jag låg hela tiden och tänkte på vad som skulle hända mellan oss. För jag visste ju inte om det bara var en fyllegrej från din sida,
men jag visste iallafall redan då att
han är verkligen nåt speciellt!

image27

min image28

Fortfarande inte hört nåt

Har fortfarande inte hört om jag får jobbet eller inte, och jag är så blyg så jag vågar inte bara gå in & fråga hur det blir. Men hör han inte av sig innan Tisdag får jag vel gå dit & säga att jag måste veta.
Jag hatar att gå runt och bara vänta på att få ett svar!

Behöver verkligen ett jobb så jag kan få in lite extra pengar. För studiebidraget på 1050 är ingenting + att jag har ett mobilabbonemang att betala varje måna, och det kostar ju 600:-. Så man kan vel säga att jag ä i behov av ett jobb!

Fredag kvällen

Veckorna går så fort nu förtiden så jag vet inte vad det är för dag när jag vaknar.. Men idag vet jag iallafall att det är Fredag och att om 3 dagar blir det att gå upp tidigt eftersom skolan börjar igen!
Idag ska jag & min lilla sötnos bara ta det lugnt & glo på film och spela tv-spel - heeelt ensamma!
Jag kommer ihåg i början när vi var tillsamans satt vi hemma & myste nästan varje kväll, men nu kommer jag inte ens ihåg när vi var ensamma en hel kväll senast, förutom i Göteborg då.

Men ikväll blir det mys iallafall.

Jullovet

Förut när jag var med Syrran när hon solade så tänkte jag på vad jag har gjort under jullovet.

Jag vet inte om dom har gjort jullovet kortare eller om det bara är jag som tycker såhär, men et har gått så himla fort det här jullovet. Känns som att jag var i skolan igår, men egentligen som var det ju 2 veckor sen.
Och nu på måndag drar det igång igen - tidiga mornar, passa tider, sitta stilla i klassrummet heeela dagarna!

Men på ett sätt ska det bli lite skönt & komma tillbaka till vanliga vardagen och vända rätt dygnet. Nu sommnar jag inte förens klockan 4 -5 på morgonen. Och då är jag äckligt trött och irreterad när jag blir väckt vid 10-tiden.


Jag har inte gjort så mycket under jullovet endå, firat jul (2 gånger), firat nyår, vart i göteborg med min lilla ängel. Sen har jag ju gjort massa andra småsaker ochså, som t.ex titta på 1000 filmer, spelat tv-spel, shoppat lite, umgåts med mina underbara vänner & sen såklart med min lilla älskling<3

Smällare/Raketer

Nu dom senaste dagarna har dom största rubrikerna i tidningarna handlat om smällare & raketer och hur farliga dom är. Det är så många unga som dör p.g.a raketer & många som blir allvarligt skadade.

Jag tycker att det är såhär: Dom är så farliga som man gör dom till.
Dom flesta unga som smäller raketer & smällare under nyårskvällen är säkert lite småfulla och ska visa alla sina kompisar hur häftiga dom är när dom kastar dom precis innan dom smäller & står precis brevid en raket när den sjuts upp i luften.

För om man kollar såhär;
Hade det varit raketerna/smällarna som var farliga då hade inte bara unga drabbats då hade ju hälften av rubrikerna i tidningen handlat om vuxna som ochså bllivit skadade av dom.
Så egentligen är det inte smällarna eller raketerna som är farliga, det är vem/vilka som tänder dom!


Och då kommer ju en annan sak in där ochså; Om man ska sälja till personer som inte är myndiga?
Jag tycker inte att man ska behöva visa leg för att köpa smällare/raketer. För köper man det tycker jag ochså att man borde ha nog mycket innanför pannbenet för att förstå att man ska vara försiktig med dom.
Och då ska det inte spela nån roll om man är 15, 25 eller 35 år, man borde ju endå förstå att man ska hålla avstånd när man har tänt på smällaren/raketen.


"Den stora kvällen"

Kom på att jag har inte skrivit om nyårskvällen, så tänkte göra det nu.

Måste faktiskt erkänna att jag först tänkte sitta hemma & bara ta det lugnt och glo på tv, eftersom att allting blev så krångligt när vi snackade om hur vi skulle göra, vart vi skulle va och vilka vi skulle vara.
Men det löste sig tillslut, fast det blev ju inte som vi hade tänkte från början då.

Blev en riktigt mysig, rolig & trevlig kväll måste jag säga!
God mat, mina älskade vänner, annat trevligt & roligt folk & såklart min underbara & otroligt bästa pojkvän som jag aldrig nånsin kommer släppa taget om.



Ska lägga upp bilder ifrån kvällen ochså, men har inte fått alla en.


Vissa saker ska man hålla inom sig

Satt och tittade på tv3 förut när programmet "Victoria Beckham: den osminkade sanningen"  började.

Jag trodde att det var ett program som skulle handla om hur bra hon har lyckats efter Spice Girls och sådär. Men jag blev faktiskt arg när jag tittade! Jag tyckte att dom tryckte ner henne så mycket, bara för att hon är så smal, har siliconbröst, sätter i extancions i håret, gör tandblekningar och använder medel mot finnar, har tatueringar och är gift med en annan kändis!
Jag tycker att hon har lyckats bra, efter Spice Girls då.. För där var hon vel kanske inte den som syntes mest.
Men nu dom senaste åren har hon kommit längre och längre i sin karriär. Men det enda dom skriver om är hennes vikt, hennes bröst och operationer som dom inte vet om hon har gjort eller inte.

Jag tror bara att alla dom där är avundsjuka på Victoria för att hon har kommit så långt som hon har gjort, och visst mycket av hennes kändisskap beror på hennes man David Beckham.
Men det var ju faktiskt Victoria som var känd från första början?!


Det som dom pratade mest om i programmet var hennes vikt.
Jag kan hålla med om att hon faktiskt är väldigt smal, men trivs hon att se ut sådär;
varför ska då nån annan bry sig?
Och speciellt sånna som inte känner henne som bara sitter och säger att hon svälter sig själv, och det är så konstigt att hon fortfarande kan få barn p.g.a sin vikt. och verst av allt att hon är en dålig förebild!
Om hon trivs med att vara smal, varför är hon då en dålig förebild?
Det är ingen som tvingar unga tjejer att se ut som Victoria, dom gör ju sitt egna val om sina matvanor m.m.


Alla får ju tycka precis vad dom vill om vem och vad dom vill, men vissa saker ska man hålla inom sig!


RSS 2.0